Iets te vieren

Iets te vieren? Of het nu gaat om een feestmiddag of avond met een diner, onze kas is de perfecte plek voor jouw bedrijfsevent, verjaardagsfeest of bruiloft. Maar ook voor zakelijke doeleinden biedt Paal 7 volop mogelijkheden. Van vergaderingen, zakelijke borrels, trainingen/workshops tot diners. Geef je wensen door, wij luisteren en denken graag met je mee.

Feesten en partijen

Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst...... Hoe groot of klein ook, bij Paal 7 is jouw feest gegarandeerd tot in de puntjes geregeld. Zowel binnen als buiten zijn er genoeg mogelijkheden om te feesten. Of je nu met een groep komt borrelen, of liever een complete feestavond inclusief diner wilt... De keuze is aan jou. In overleg kunnen we voor elk gezelschap een passend programma samenstellen. Meer weten of wil je een keer komen kijken? Mail ons even.

Diner, lunch en koffie

Hapje eten of gezellig borrelen? Wij zijn geopend voor koffie/thee en taart. Voor onze lunchkaart met soep, salades en sandwiches ben je welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Van 12.00-17.00 uur kun je genieten van onze borrelkaart met o.a. bitterballen, nachos en 'Plankie 7': een verzameling lekkernijen van de chef. Vanaf 17.30 uur kun je bij ons terecht voor diner. 

Workshops en trainingen

Paal 7 is dé zakelijke locatie voor ondernemers uit Roelofarendsveen en omstreken. Je boekt ons voor: vergaderingen, workshops, coachsessies, business events, you name it! Het fijne is dat je zowel binnen in de kas, als buiten op het terras aan het water kunt zitten, net wat je wilt.