Pasen bij Paal 7

Met Pasen staat bij Paal 7 een warm welkom voor jullie klaar aan het Braassemermeer in Roelofarendsveen! Terwijl de lente haar intrede doet en de natuur ontwaakt, willen we jullie uitnodigen om samen met ons te genieten van een heerlijke maaltijd bij Paal 7.

Op deze bijzondere dag zullen we geen speciale paasbrunch serveren, maar onze reguliere menukaart staat boordevol smakelijke opties waar jullie van kunnen genieten. Van hartige sandwiches tot verfrissende salades en van sappige hamburgers tot verrukkelijke visgerechten - er is voor elk wat wils.

Tijdens jullie bezoek aan Paal 7 kunnen jullie ontspannen bij het rustgevende uitzicht over het Braassemermeer , terwijl jullie genieten van elkaars gezelschap en de heerlijke gerechten die onze keuken te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een onvergetelijke tijd te beleven op deze speciale dag. Laat ons alsjeblieft weten of jullie van plan zijn om langs te komen, zodat we een plekje voor jullie kunnen reserveren. Reserveren kan via onerstaande link

Tot snel bij Paal 7! 

Reserveer hier je tafel